Barion Pixel

Tisztelt Vásárlók! Webáruházunk, július 8 és 15 között nem fog rendeléseket feldolgozni! Megértésüket köszönjük!

StemForce

Prémium étrend-kiegészítők

Az új-zélandi zöldajkú kagyló (Perna canaliculus) egy különleges tengeri kagylófaj, amely Új-Zéland kristálytiszta vizeiben él. Ez a kagyló nemcsak ízletes tengeri finomság, hanem gazdag tápanyagforrás is, mely számos egészségügyi előnnyel jár. Magas omega-3 zsírsavtartalmának köszönhetően segíthet csökkenteni a gyulladást és támogatni az ízületek egészségét. Emellett kiváló fehérje- és ásványi anyag forrás, beleértve a vasat, cinket és szelént is.

Az Új-zélandi zöldajkú kagyló kivonat számos előnyös hatással rendelkezik az emberi szervezetre, különösen az ízületi és kötőszöveti funkciók támogatása terén. Ez a természetes kiegészítő esszenciális zsírsavakban és glikózaminoglikánokban (GAG) gazdag, amelyek létfontosságúak az egészséges ízületek fenntartásához. A kagyló kivonata újraépíti a szinoviális folyadékot az ízületekben, szalagokban és inakban, amely elősegíti az ízületi funkciók helyreállítását és az ízületi gyulladás súlyosságának csökkenését.

A GAG-ok, mint a kondroitin-szulfát és az esszenciális zsírsavak, kulcsfontosságú szerepet játszanak az ízületi porcok és ízületi folyadék egészségében, rugalmasságán, rugalmasságán és szakítószilárdságának biztosításában. Ezek az összetevők segítenek a gyulladás csökkentésében és az ízületi gyulladásos folyamatok visszafordításában, amelyet az Otago Egyetemen végzett tesztek is igazoltak.

A Green Lipped Mussel (zöldajkú kagyló) gazdag aminosavakban, fehérjékben, ásványi anyagokban, és különösen omega-3 zsírsavakban, amelyek hozzájárulnak az egészséges porcok és az ízületek ütéselnyelő tulajdonságainak fenntartásához. A termék az új-zélandi őshonos Perna canaliculus kagylófajból származik, ami a legtisztább természetes összetevők forrása, elősegítve az ízületek egészségét és gyulladáscsökkentő hatást biztosítva az emberi szervezet számára.

StemForce Prémium Zöldajkú Kagyló kivonat 7000 mg

Fedezze fel a StemForce Új-zélandi Zöldajkú Kagyló Kivonatot, egy prémium minőségű étrendkiegészítőt, amely a legtisztább, Új-Zéland tiszta vizeiben fenntarthatóan termesztett zöldajkú kagylók erejét használja fel. Szigorú állami engedélyezés mellett, az Új-Zélandi Egészségügyi Minisztérium és Mezőgazdasági és Erdészeti Minisztérium által jóváhagyott laboratóriumokban készül, garantálva a termék tisztaságát és hatékonyságát.

StemForce Prémium Juh Placenta kivonat 20.000 mg

Fedezze fel az Új-Zélandi Prémium Juh Placenta Kapszula 20.000mg csodáját – egy különleges táplálékkiegészítőt, ami az egészség megőrzésének és az öregedési folyamatok késleltetésének élvonalába tartozik. Ez a termék a legmagasabb minőségű, Új-Zélandon tenyésztett juhok placentájából származó kivonatot használja fel, melyet speciális eljárással állítanak elő, hogy megőrizzék a létfontosságú bioaktív összetevőket.

A ZÖLDAJKÚ KAGYLÓ POZITÍV HATÁSAI AZ EMBERI SZERVEZETRE

1. Gyulladáscsökkentő hatás

A zöldajkú kagyló klinikailag igazoltan csökkenti a gyulladást, ami kulcsfontosságú az ízületi és reumatoid arthritis kezelésében, elősegítve az ízületek egészségét és mobilitását.

2. Támogatja a kötőszöveti és ízületi funkciókat

Újraépíti a szinoviális folyadékot, növeli a porc rugalmasságát és segít fenntartani az ízületi funkciókat.

3. Bő GAGs forrás

A porc és ízületi folyadék fő alkotóelemei, amelyek kulcsfontosságúak az ízületi porcok rugalmasságának és szilárdságának megőrzésében.

4. Gazdag nutriens forrás

Omega-3 zsírsavakban, glycosaminoglycans (GAGs) -ben, kondroitin-szulfátban, esszenciális aminosavakban és antioxidánsokban gazdag, támogatva az ízületek, szalagok, inak és porcok egészségét és regenerációját.

5. 100%-os tisztasággal előállított termék

Kizárólag a legtisztább Új-zélandi zöldajkú kagylókból, amelyek a legmagasabb színvonalú tisztaságot és potenciát biztosítják.

6. Nincsenek mesterséges adalékanyagok

Elkötelezett a tiszta, természetes összetevők mellett, mentes minden mesterséges színezéktől, ízesítőtől és tartósítószertől.

StemForce Prémium Szarvas Placenta kivonat 20.000 mg

A StemForce Szarvas Placenta kapszula Új-Zéland természeti kincseit használja fel, hogy elősegítse az egészség megőrzését és támogassa a test természetes regenerálódási folyamatait. Az Új-Zélandon fenntartható módon tenyésztett szarvasok placenta kivonatából készült, ami kompatibilis az emberi szervezettel, így kiválóan alkalmas a sejtek regenerálódásának elősegítésére, az immunrendszer erősítésére, és az egészségi állapot javítására.

Iratkozz fel a hírlevelünkre!

Bármilyen kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Kérdésed van? Tedd fel bátran!

Szeretnél velem konzultálni mielőtt döntesz? Töltsd ki az alábbi űrlapot és hamarosan felveszem veled a kapcsolatot!
Telefon :

(+36) 30 835 5000

Email :

hello@stemforce.hu

Kövess a közösségi platformokon

Jelentkezem a konzultációra

Kosár
Pénznem kiválasztása
Scroll to Top